Altınoluk Öğretmenevi ve Akşam Sanat Okulu

Telefon : KONAKLAMA VE REZERVASYON İÇİN 0266 396 11 19 NUMARALI HATTIMIZI ARAYABİLİRSİNİZ
Belgegeçer : altinolukogretmenevihotmail.com
WEB https://altinolukogretmenevi.meb.k12.tr
Adres : İSKELE MAH. İSKELE/2 CAD. ALTINOLUK ÖĞRETMENEVI SOSYAL TESISLERI BLOK NO 47A EDREMİT / BALIKESİR
VİZYON : Kaliteli, yenilikçi ve kendini sürekli geliştiren hizmetlerimiz ile öğretmenevlerinin örnek model aldığı öncü bir kurum haline gelebilmektir.
MİSYON : Öğretmenevimizi, tarihi yapısı içerisinde öncelikle öğretmenlerimiz olmak üzere tüm misafirlerimizin, öğretmenevimize güven duyduğu, kuruma karşı önyargıların olmadığı, aldıkları kaliteli ve yenilikçi hizmetler ile misafirlerimizin koşulsuz memnuniyetinin sağlandığı örnek alınan bir kurum haline getirmektir Çağımızın getirdiği yeniliklere süratle uyum sağlayarak, yerinde yatırımlarla misafirlerimizin tüm ihtiyaç ve beklentilerine uygun fiyat seçenekleriyle cevap vermektir.
BAŞARILAR :

Otel Odası :31
Öğretim Şekli :ASO
Saatler :
Bağlantı : ADSL
Yabancı Dil :
Isınma : KLİMA
Servis :
Ulaşım : Edremit Körfez Hava Hava Alanı,Şehirler arası otabüslerle ulaşım sağlanmaktadır.İlçe merkezinden Öğretmenevimize dolmuş hatlarıyla ulaşabilinmektedir.
Yerleşim Yeri : Öğretmenevimiz İskele Mahallesi Akçam Caddesi No:99 Edremit/Balıkesir´de bulunmaktadır.
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : Öğretmenevimiz il merkezine 110,Edremit ilçe merkezine 25 km mesafede bulunmaktadır.
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler :