T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
BALIKESİR / EDREMİT - Altınoluk Öğretmenevi ve Akşam Sanat Okulu

Rezervasyon

KONAKLAMA  VE REZERVASYON

 

Tesisimizde, başta öğretmenlerimiz olmak üzere tüm misafirlerimizin rezervasyon ve konaklama işlemlerinde herhangi bir sorun yaşamadan rahatlıkla konaklama imkânı bulmaları, aynı zamanda hizmetin gereği ve kamu yararı açısından ön ödemeli rezervasyon uygulaması yapılmaktadır.

 

Konuklarımızın 0 (266) 396 11 19 nolu telefonumuzu arayarak odaların uygunluk durumu ile ilgili bilgi aldıktan sonra rezervasyonun geçerli olabilmesi için, toplam konaklama ücretini en geç 5 gün içinde yatırmaları gerekmektedir.

 

ÜCRETLER NASIL VE NEREYE YATIRILIR?

 

İNTERNETTEN YATIRACAKLAR İÇİN;

Ziraat Bankası Altınoluk Şubesi İBAN Numaramız: TR250001001427382951025025 

 

BANKAMATİKTEN VEYA BANKA ŞUBESİNDEN YATIRACAK OLANLAR İÇİN;

Şube Adı        :           Ziraat Bankası Altınoluk Şubesi 

Hesap Adı      :           Altınoluk Öğretmenevi ve Akşam Sanat Okulu Müdürlüğü

Şube Kodu     :           1427

Hesap No       :           38295102-5025

 

Konaklama bedeli kurumumuzun hesabına yatırdıktan sonra geçici rezervasyonunuz onaylı rezervasyona dönüştürülecektir. (İsteyenler telefonla teyit edebilirler. Telefon teyidi yapılmasa da bedeli banka hesabına girdiğinde ilgili rezervasyon onaylanacaktır.)

 

Dekontun açıklama kısmına, konaklayacak olan kişinin Ad ve Soyadını lütfen yazınız.

 

DOĞRUDAN İNTERNET, TELEFON VEYA DİĞER İLETİŞİM ARAÇLARI İLE KURUMA ÖNCEDEN REZERVASYON YAPTIRANLARDAN

 

    a) Ücret yatırılıp konaklanmayan günün ödemesi iade edilmez.

    b) Yatırılan tutar ile ilgili belgenin resepsiyonda görevli personele ibraz edilmesi gerekmektedir. İbraz edilmeyen belgenin farkı resepsiyona ödenir.

    c) Günlük konaklama ücreti nakit, kredi kartı veya kurum banka hesap numarasına yatırılmak suretiyle tahsil edilir. Kredi kartı hizmetimiz vardır.

    d) Konaklama rezervasyonlarını mazeretleri nedeniyle iptal ettirmek isteyenlere, konaklama tarihinden 7 gün önce kuruma bildirilmesi halinde tahsil edilen ücreti 30 gün içerisinde iade edilir.

    e) Konaklama mücbir sebeplerle erken sonlandırılmak istendiğinde ve en geç saat 10.00 itibariyle kuruma bildirildiğinde, konaklanmayacak günlere ait ücret iade edilir.

    f) Rezervasyon iptali usulüne uygun yapılmadığı takdirde ücret iade edilmeyerek kuruma gelir kaydedilir ve rezervasyon kurum tarafından iptal edilir.

    g) Tüm faydalanıcılar, kurum kurallarına uymakla yükümlüdür.

    h) Konaklama ünitelerinden faydalanmak isteyenlere, Kimlik Bildirme Kanununa göre işlem yapılır ve girişte konaklama belgesi düzenlenir.

    ı) Eğitim çalışanı ve emeklileri personel kimlik kartı, emekli tanıtım kartı veya eğitim çalışanı olduğunu belgeleyen görev belgesi ibraz etmek suretiyle yatakhanelerden indirimli faydalanabilirler. Eğitim çalışanı yakınları da Eğitim çalışanı yanında olduğunda kurumlardan faydalanabilirler.

    i) Belgelendirmek şartı ile Engelli ve Gazilerin şahıslarına en yüksek fiyat üzerinden indirim uygulanır yani öğretmen indiriminden yararlanır. Yakınları bu indirimden faydalandırılamaz.

   j) Belgelendirmek şartı ile 1. Dereceden Şehit yakınlarına en yüksek fiyat üzerinden indirim uygulanır yani öğretmen indiriminden yararlanır.

  k) Çift olarak konaklamak isteyenlerden gerektiğinde evlilik cüzdanı ibraz etmeleri istenebilir.

  l) Kurum konaklama ünitelerinde Bakanlığımız ile diğer kurumlar arasında yapılan protokol hükümleri saklı kalmak şartıyla, tüm eğitim çalışanı ve yakınları, diğer kamu kurum ve kuruluşları personeli ve bunların dışındakiler olmak üzere Kamu Sosyal Tesislerine İlişkin Tebliğde belirtilen şekilde ücret uygulanır.

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 20.12.2014 - Güncelleme: 08.05.2024 23:42 - Görüntülenme: 21954
  Beğen | 30  kişi beğendi